Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.07.19

Torrente (1,2,3,4,5)

torrente_a_torveny_ket_balkeze.jpgTartalom:
Torrente egy nacionalista, fasiszta, önző, lusta, durva, rasszista, szexéhes és alkoholista exzsaru, aki esténként rumba zenére járőrözik a 78-as évjáratú rozzant Seat-jában. Rozoga házban lakik tolószékhez kötött apjával, akit koldulásra kényszerít, hogy legyen miből megélniük. Új szomszédok költöznek melléjük. Torrente szeme megakad a hamvas és szexi Amparitón, ezért összebarátkozik a lány kissé ütődött és kisstílű bűnöző bátyjával, hogy közelebb kerülhessen hozzá. Torrente tudomására jut egy közeli kínai étteremben székelő kábítószer-elosztó banda tevékenysége. Barátaiból és egy kínai pincérnőből akciócsoportot állít fel a banda leleplezésére. A tét: Torrente megtépázott hírneve és rendőri becsületének visszaszerzése és ráadásként hőssé válna Amparitó szemében is.

Eredeti Cím: Torrente, el brazo tonto de la ley  
Év: 1998
Játékidő: 97 perc
IMDb értékelés: 6.8 / 9,168 adatlap
Kategória: Bűnügyi, Vígjátek
 torrente_2_a_marbella_kuldetes.jpgTartalom:
Kedvenc mocskos álfelügyelőnk, a Törvény balkeze visszatért... Torrente (Santiago Segura), miután felélte ebül szerzett összes pénzét a kaszinókban, a csodálatos Marbellára költözik és újra magánnyomozónak áll. Abban bízik, hogy oda még nem jutott el a híre. Társa, a kábítószeres Cuco (Gabino Diego) segítségével hamarosan egy terrorista összeesküvés nyomára bukkan: az elvetemült Spinelli (José Luis Moreno) két rakétát akar a tengerparti városra kilőni. Torrentének maradék eszét és erejét össze kell szednie ahhoz, hogy túljárjon a furfangos Spinelli eszén és Spanyolország leghősiesebb zsaruja lehessen...

Eredeti Cím: Torrente 2: Misión en Marbella  
Év: 2001
Játékidő: 99 perc
IMDb értékelés: 6.3 / 5,267 adatlap
Kategória: Akció, Vígjátek, Bűnügyi

 

 

 torrente_3_a_vedelmezo.jpgTartalom:
Spanyolországba látogat Giannina Ricci, Európa parlamenti képviselő. Célja, hogy fényt derítsen az egyik multicég üzelmeire és bezárassa a környezetszennyező vállalatot. A cég vezetői el akarják tenni láb alól a kellemetlenkedőt, ezért merényletet terveznek ellene. Mivel biztosra akarnak menni, José Luis Torrentét bízzák meg a képviselőnő védelmével. Sőt, az "elit" alakulat tagjait is ő választja ki, és készíti fel a feladatra. A hülyék gyülekezetével - akik még rajta is túltesznek - Torrentének a világ legidiótább bandáját sikerül összehoznia.

Eredeti Cím: Torrente 3: El protector  
Év: 2005
Játékidő: 91 perc
IMDb értékelés: 5.1 / 4,398 adatlap
Kategória: Vígjátek, Bűnügyi

 

 

 


torrente_4_ver2.jpgTartalom:
Torrente elvállal egy ügyet, amely balul sül el, ezért börtönbe kerül. Természetesen odabent csak egy cél hajtja, hogy tisztázhassa a nevét, kiderítse, ki juttatta börtönbe, és megtorolja azt. Ehhez azonban meg kell szöknie a börtönből, amihez kedvenc filmje (Menekülés a győzelembe) történetét hívja segítségül: focimeccset szervez a rabok és a börtönőrök között. Majd elindul a Torrente-féle bosszúhadjárat: szem, testnedv nem marad szárazon.

Eredeti Cím: Torrente 4  
Év: 2011
Játékidő: 93 perc

 


torrente_5_a_kezdo_tizenegy.jpgTartalom:
Torrente (Santiago Segura), a feslett erkölcsű zsaru kiszabadul a börtönből, és új hivatás elé néz. Az évszázad kaszinórablására készül szedett-vedett bandájával. Az akció természetesen nem úgy sül el, ahogyan azt eltervezték.

Eredeti Cím: Torrente V: Misión Eurovegas  
Év: 2014
Játékidő: 102 perc
IMDb értékelés: 5.4 / 2,708 adatlap

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.